Kerstpakketten

Geef Kerst meer inhoud met een Fairtrade! kerstpakket.


Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte bent je bij de Wereldwinkels aan het juiste adres. Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat maakt een  kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere. De makers van fairtrade producten krijgen namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Het standaard pakket


Om het zo makkelijk te maken hebben onze fairtrade leveranciers Fair Trade Original en FairForward een kerstbrochure met een tiental suggestie pakketten samengesteld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen naar welk pakket jouw voorkeur uitgaat.  Wereldwinkel Sneek verzorgt graag een offerte en je bestelling.

Speciaal op maat pakket


Uit het prachtige en enorme Fairtrade assortiment van de Wereldwinkels kun je ook een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Gaat jouw voorkeur uit naar een bepaald thema; een kookpakket, een verwenpakket of….. bijna alles is mogelijk.

Cadeaubon


Laat je liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan met het Geef Kerst inhoud pakket, een leuke cadeauverpakking gevuld met een Wereldwinkel cadeaubon. Door de bon te besteden in één van de vele Wereldwinkels bepaalt de ontvanger de inhoud helemaal zelf.

Direct advies?


Ben je geïnteresseerd in een Fairtrade kerstpakket van Wereldwinkel Sneek, neem dan contact op met de Wereldwinkel Sneek: 0515-427139 of per mail wereldwinkelsneek@gmail.com . Wij ontvangen je graag in onze winkel in de Nauwe Noorderhorne 3 om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.